Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj željno su iščekivali rođenje svoje bebe, ispunjeni uzbuđenjem i nadom. Međutim, njihova radosna očekivanja pretvorila su se u tragediju koja parali srce kada je Anastasija doživjela pobačaj. Snovi i težnje para su srušeni, ostavljajući Anastasiju duboko pogođenom dubokim gubitkom koji je preživjela. Da bi je zaštitio od daljeg muka, Nemanja je hrabro preuzeo odgovornost da sa svijetom podijeli srceparajuću vijest. Uprkos tome što je njihov bajkoviti kraj razbijen, pokazali su nepokolebljivu snagu u suočavanju sa nedaćama i stali jedni na drugu, nudeći nepokolebljivu podršku tokom ovog izazovnog perioda.

 

Anastasija Ražnatović, uprkos tome što je Nemanja podržava, teško se nosi sa gubitkom djeteta. Stoga je odlučila da se povuče iz očiju javnosti i koncentriše se na iscjeljenje uz pomoć partnera i porodice. Kako bi stvorila sigurnu i optimističnu atmosferu za oporavak, odlučila je da se odvoji od društvenih mreža. Ovo je bio kritičan potez za nju da savlada najizazovniju prepreku s kojom se suočavala u svom životu.

 

Anastasija je posljednjih šest mjeseci bila odsutna iz Srbije jer je čekala papire za stalni boravak u Španiji. Sada se vratila u Srbiju i planira da ostane neko vrijeme. U međuvremenu, Nemanja će biti zauzet pripremama za reprezentaciju. Za to vrijeme Anastasija planira da ode na odmor, a po povratku će otputovati sa Nemanjom. Ceca, Anastasijina majka, oduševljena je što će njena kćerka ostati sa njom sljedećih mjesec dana jer joj nedostaje dijete. Iako Anastasija i dalje namjerava da se trajno preseli u Španiju, potreban joj je zasluženi odmor.