Vesna Zmijanac je istaknuta ličnost u muzičkoj industriji više od četrdeset godina. Svoj status učvrstila je brojnim bezvremenskim hitovima koji i danas osvajaju publiku. Neke od njenih zapaženih pjesama uključuju “Malo po malo”, “Nevjerstvo”, “Zakletva”, “Volim te večeras”, “Ne kuni se crnim očima”, između ostalog. Vesnin drugi brak sa Vladom Jovanovićem rezultirao je rođenjem njene kćerke, proslavljene pjevačice Nikolije Jovanović. Poznata po svojoj ljepoti i talentu, Vesna je uvijek izazivala značajnu pažnju javnosti.

 

Osim po izuzetnom vokalu, uvjerljivim pjesmama i upečatljivom izgledu, Zmijanac je prepoznata i po podršci i prijateljstvu. To se vidi na raznim fotografijama iz mladosti, gdje se vidi kako se druži sa brojnim kolegama umjetnicima. Jedna posebna fotografija bilježi radostan trenutak sa poznatim pjevačem Alenom Islamovićem, dok oba muzičara veselo poziraju i grle se. Vjeruje se da je fotografija nastala 1980-ih godina. Ne zaboravimo da je Islamović bio član renomirane grupe “Divlje jagode”, a kasnije se pridružio legendarnom jugoslovenskom bendu “Bijelo dugme”. O vezi Vesne Zmijanac, njene kćerke Nikolije Jovanović i zeta Relje Popovića bilo je mnogo diskusija i pisanih materijala.

 

Sada je mlada pjevačica otkrila pravu prirodu njihove veze. Nikolija je odvojila vreme i za svoje planove za predstojeće leto, navodeći da namerava da ga posveti poslu. Spomenula je tekući rad na svom albumu i snimanje muzičkih spotova. Usred opšteg haosa, Nikolija je izrazila želju da postigne balans između rada i odmora. Pričala je o svom nedavnom putovanju u Atinu i otvoreno priznala da uživa u prisustvu Vesninih nastupa. Nudim joj svoju nepokolebljivu podršku svaki dan, svaki sat. Povremeno se uključim u rekreativne aktivnosti, da bi me preplavile emocije i potole suze. Zajedno smo plakali tokom završnog nastupa jer je pjevačica iskreno priznala da ne postoji konačna formula za idealan brak. Pjevačica je istakla značaj ljubavi i efektivne komunikacije kao primarnih faktora za uspješnu zajednicu.

Oglasi