All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEKOLIKO SAVJETA ZA UDOBNIJI DOM

loading...

NEKOLIKO SAVJETA ZA UDOBNIJI DOM – sredina je zime i mnogi od nas su se pritajili u udobnosti domova i sakrili se od hladnoće

Udobni ćoškovi
Organizirajte namještaj tako da biste dobili udobne ćoškove, dok vam pločasti elementi u vidu polica i komada namještaja mogu pomoći da sve ovo organizirate. Jedna od jednostavnijih ali najpopularnijih ideja koje možete vidjeti u galeriji predstavlja upotrebu prozorskog okna za sjedenje ili ležanje, a sve što je potrebno, osim da ono bude prave veličine, jeste dodati i nekoliko jastuka i deka kako biste dobili udoban smještaj.

Tople teksuru
Ako vam nije dovoljno toplo, dodajte tople i udobne teksture, primjer, krzno ili zdepaste vunene predmete. Vunena deke, popluni, mekani jastuci,te  prostirke namještaja, čine da svaka hladnija soba bude ugodnija i mnogo gostoljubivija.

Zimske neutralne ili bijele
Bijele ili tople neutralne nijanse oličenje su zimskog perioda, tako da je poželjno koristiti ih u dekoru, jer one automatski prave raspoloženje koje pruža udobnu i šik atmosferu.

Svijeće
Svijeće u svim tipovima svijećnjaka postavljenim na dekorativnom kaminu predstavljaju upravo ono što vam je potrebno tokom zime i praktično bilo kojeg drugog godišnjeg doba a i uvijek su aktualne.

Mirisi
Komfor i udobnost se ne odnose se samo na ugodan izgled, za njih su neraskidivo vezani i mirisi. Da biste unijeli mirise u svoj dom možete koristiti aromatične lampe ili jednostavno svijeće a u slučaju da nema miris koji vi volite, kreirajte vlastitu svijeću.

Tags: , ,

Related posts