Šira javnost ga je upoznala kaa jeodnio pobjedu na muzičkom takmičenju Prvi glas Srbije a hotivi sa njegovog prvog albuma su i danas slušani. Kada se očekivalo da će sve uložiti u razvoj svoje karijere on je nestao sa estradne scene. Pjevač Filip Mitrović godinama je bio odsutan iz javnosti, zbog čega se mnogi pitaju gdje je. Međutim, tijekom tog vremena donio je svjesnu odluku uroniti u stvaranje svog nadolazećeg albuma, dok je također redovito iskazivao svoj talent na raznim mjestima i privatnim događanjima. Sada je najnovija pjesma Filipa Mitrovića izazvala znatiželju svih koji je čuju.

Filip je posjedovao ogromnu čežnju za stvaranjem iznimnih pjesama, dajući prioritet svojim osobnim standardima umjesto prilagođavanja kratkotrajnim glazbenim hirovima. Vjeran svojoj viziji, uspio je stvoriti album koji je odražavao njegovu nepokolebljivu predanost izvrsnosti.

Neizmjernu radost donijela je jučer najnovija pjesma Filipa Mitrovića. Mitrović je predstavio početni singl sa svog nadolazećeg albuma, a riječ je o duboko potresnoj baladi “Ožiljci”. U manje od jednog dana, ova iskrena pjesma dobila je iznimno pozitivan odgovor ljubitelja izuzetne glazbe i već se uvelike vrtjela na raznim radio postajama.

Sniman u dva različita područja Crne Gore, zadivljujući video prikazuje intrigantan odabir lokacije, s dijelom snimke snimljenom ispred istaknute crkve u gradu Gornji Stoliv. Kako bi poboljšao vizualnu estetiku, Filip se okitio mantijom, dok je renomirani crnogorski body art Petar Raičević na svoje lice vješto aplicirao dizajn inspiriran biblijskim likovima.

 

Kod brojnih zaljubljenika u iznimnu glazbu stihovi pjesme “Ožiljci” pobudili su nostalgične osjećaje i sjećanja, probudivši bolna i radosna iskustva. Mitrović nam je otkrio da je ovu kompoziciju napravio kao iskrenu posvetu roditeljima, s posebnim naglaskom na majku, duboko oličenje ljubavi i mira.Nakon kratke pauze, željno očekujem uvođenje nove glazbe i obnovljenog osjećaja sebe.

“Ožiljci”, debitantski singl s iščekivanog drugog studijskog albuma Filipa Mitrovića pod nazivom 33, predstavlja značajnu prekretnicu na njegovom glazbenom putu. Predviđen za izlazak sljedeće godine, ovaj album predstavlja kulminaciju životnog nadahnuća, s umjetnikom koji je konačno skupio hrabrosti da otkrije svoje pravo ja nakon što se oslobodio granica koje su ga nekoć sputavale. “Ožiljci” nadilaze puke riječi i slike, utjelovljujući dublje značenje i značenje.

Filip, koji nove pjesme namjerava snimiti u zemljama bivše Jugoslavije i podijeliti ih s publikom, rekao je kako ova pjesma služi kao dirljiv podsjetnik da smo svi mi Božje stvorenje i da naši ožiljci ponosno svjedoče našu prošlost.

 

Filip Mitrović, rođen u Kraljevu 31. srpnja 1991. godine, talentirani je pjevač. Prije nego što je nastavio svoju strast prema pjevanju, brusio je svoje vještine kao kuhar pizze, ističući se u svom zanatu. Međutim, na tom je putovanju otkrio da je njegov pravi poziv u svijetu glazbe.

Njegov uspon u javnosti došao je sudjelovanjem u prvoj sezoni natjecanja Prvi glas Srbije, gdje je pokazao svoj talent i osigurao hvalevrijedno peto mjesto među najboljim pjevačima.

Nakon godinu dana postaje dio Grand produkcije i od tada kreće na put stvaranja izvanrednih dueta uz renomirane umjetnice poput Emine Jahović i Biljane Sečivanović. Ostvario je suradnju s cijenjenim skladateljima i aranžerima na Balkanu, među kojima su Bojan Vasić i Marko Cvetković, koji su skladali pjesme za neke od najistaknutijih ličnosti naše glazbene industrije poput Saše Matića, Cece, Ace Lukasa i brojnih drugih.Nakon što je krenuo s karijerom, pobrao je široko priznanje izdavanjem svog debitantskog albuma “Virus” 2017. godine.

Oglasi