KUPATILA OD KAMENA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI – raskoš i komfor su zagarantovani!

Nije tako jednostavno urediti kupatilo tako da ono izgleda raskošno, jer ta prostorija prije svega treba da bude fukncionalna i praktična . To ipak ne znači da enterijer kupatila istovremeno ne može biti modernog i lukusnog dizajna. Kupatilo napravljeno od kamena izgleda očaravajuće, što znači da je bit u odabiru pravog materijala kao i odgovarajućeg stila.

KUPATILA OD KAMENA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI – raskoš i komfor su zagarantovani!

Slijedeći inspirativni primjeri će vam sigurno pomći da se opredjelite za vlastiti stil kada je riječ o uređenju kupatila. Ovako prostrano kupatilo ima atraktivan izged ako mu dodate na visoku tavanicu dva prelijepa lustera. Blago osvjetljenje će doprinjeti toploj atmosferi u prostoru, kao i kombinacija drveta i kamena , koja je korišćena za zidove i drvenariju vrata i  prozora .
Sve to zajedno učinit će vaše  kupatilo veoma prijatnim u udobnim.

Kupatilo uređeno na ovaj način je jednostavno i veoma elegantno. Iako je malo, nimalo ne djeluje pretrpano već upravo suprotno – prostrano i tako šik, zahvaljujući toplom i atraktivnom dizajnu .
Zidovi od kamena su savršene izrade i slične su boje kao pod. Pojedini detalji su izrađeni od drveta, kao i ramovi za ogledala i stolice.