Andrea Sunshine, britanska bodibilderka, influenserka i stvarno fit baka, javno iznosi lične podatke i otvoreno govori o svom životu. Njena neosporna privlačnost privlači pažnju čak i muškaraca duplo starijih od nje. Uprkos skoro šezdesetoj godini života, Andrea nastavlja da plijeni svojim izgledom i privlači pažnju. Nakon razvoda prije više od 18 godina, ona prihvata ljubavne avanture i priča se da je bila intimna sa otprilike 720 muškaraca. Ovo otkriće izazvalo je značajno interesovanje i medija i šire javnosti. Andrea je nedavno stekla slavu zbog svoje reklame koja traži romantičnog partnera.

 

Svoj mladalački izgled i njegovanu kožu Andrea pripisuje kombinaciji redovnog vježbanja, zdrave prehrane i pravilne njege. Osim toga, ona dijeli jedinstvenu tajnu za svoju blistavu kožu – ona se bavi samozadovoljavanjem do 12 puta dnevno. Prema Andreinim riječima, nema ništa efikasnije od prirodnih metoda u održavanju lijepe kože. Njena rutina njege kože uključuje svakodnevno nanošenje hidratantnih krema, održavanje hidratacije pijenjem puno vode i dosljedno korištenje kreme za sunčanje. Takođe otkriva da je saznanja o prednostima postizanja vrhunca u krevetu stekla tokom razgovora sa dermatologom. Dermatolog je objasnio da ovo ugodno iskustvo pospješuje cirkulaciju krvi i na taj način doprinosi poboljšanju izgleda kože.

 

Andrea je čvrsto uvjerena da raspravu o vrhuncu i seksualnosti ne treba smatrati tabuom, jer vjeruje da oni imaju pozitivne efekte na fizičko i emocionalno blagostanje. Svojim primjerom i hrabrošću u obradi ove teme, ona može poslužiti kao katalizator promjena i pomoći u uklanjanju društvene stigme vezane za seksualnost i njenog utjecaja na zdravlje i izgled. Andrea Sunshine aktivno promoviše zdrav način života, posebno među starijim osobama. Svojim korištenjem društvenih mreža i utjecaja motivira brojne pojedince da vode aktivan životni stil i daju prednost svom fizičkom i mentalnom blagostanju, bez obzira na godine. Ona stalno nudi savjete o vježbanju, ishrani i njezi kože kako bi pomogla svojim sljedbenicima da poboljšaju svoj životni stil i očuvaju dobro zdravlje. Svojim ličnim primjerom pokazuje da godine ne ometaju postizanje željene fizičke kondicije i vitalnosti.

Oglasi