O ljubavnom životu Duška Tošića bilo je puno spekulacija otkako je prije nekoliko mjeseci objavio da se razvodi od Jelene Karleuše. Šuškalo se da su brojne žene, uključujući poznate ličnosti, bile povezane s njim, ali ga nije bilo u javnosti sa bilo kojim od ovih navodnih djevojaka. Umjesto toga, Duška se često može primijetiti u društvu kćerke, sestre ili prijatelja iz fudbala, što je vidljivo iz slika koje dijeli na društvenim mrežama. Nedavno je čak objavio i video koji prikazuje svoju novootkrivenu metodu opuštanja, koja uključuje mirnu aktivnost ribolova, popularnu zabavu među mnogim muškarcima.

 

Treba priznati da je Jelena Karleuša, koja je i dalje Duškova zakonita supruga, žestoki protivnik okrutnosti prema životinjama. Stoga je vrlo vjerovatno da je bila nezadovoljna njegovom ribolovnom ekspedicijom. Mora se naglasiti da se ribolov ne može smatrati sportom, uprkos tvrdnjama nekih pojedinaca, jer pravi sportski duh podrazumijeva ravnopravnu konkurenciju.

 

Karleuša je nedavno izrazila uvjerenje da je ubijanje nepravedno. No, neizvjesno je da li isti princip primjenjuje i na Tošićev ribolovni hobi. Čini se da Karleuša više uživa gledajući Duška s pravom ribom na fotografijama nego sa djevojkom. Nasuprot tome, Karleuša često komentariše aktuelna dešavanja, dijeli svoje nastupe i dokumentuje svoja putovanja na Instagramu. Ipak, njena posljednja objava na društvenim mrežama izazvala je značajnu količinu pažnje. Pop zvijezda je predstavila umjetnički rad svoje kćerke Nike Tošić, koji oslikava njeno divljenje i naklonost prema majci, a istovremeno pruža uvid u Jelenin stil nastupa iza scene.

“Moj najveći heroj je moja mama, i ponosna sam što je imam u svom životu. Ona je osoba koju divim i koja me najviše inspiriše. Svako jutro ustaje rano, u sedam sati, da mi pripremi doručak, nabavi stvari koje želim i pripremi me za školu. Iako radi naporno tokom čitavog dana, nikada ne umara sebe kuhanjem večere, pružajući mi savjete ili provodeći sate razgovarajući sa mnom. Ponosno mogu reći da nisam srela osobu koja je otpornija od nje. Želim biti kao moja mama kad odrastem – pametna, vešta, duhovita i mudra. Njen uspeh u karijeri je još nešto čime se ponosim i divim.

Oglasi