Nakon razgovora sa Darkom Tanasijevićem, Milena Kačavenda se suočila sa cimerkom Miljanom Kulić, koja je počela da se raspituje za svog verenika.

“Miljana je istakla Mileni da pokazuje isto ponašanje za koje je ranije kritikovala Anu Ćurčić. Milena je izrazila ogorčenost prema Ani i tvrdila da se Ana često muči da da jasne odgovore. Međutim, Miljana je primetila da Milena sada pokazuje slične sklonosti .
Milena je izrazila nezainteresovanost za razgovor sa drugom stranom licem u lice. Pored toga, ona je navela da je aktuelna tema o kojoj se razgovara potpuno nevažna i da nema veze sa Anom Ćurčić, rijalitijem ili bilo kojom drugom temom.

Kačavenda je razmišljao: „Imam dve opcije: da zadržim ovaj narativ u tajnosti ili da organizujem sve detalje ovde.

Kulićka je izjavila da ste proveli puna dva sata obmanjujući druge i dovodeći u pitanje njihovu inteligenciju.


Milena je istakla da postoji raskorak između onoga što je rečeno za stolom i van njega, te da je za to odgovorna Ana.

Milena je izjavila: “Ana je razgovarala o svom privatnom životu i podelila detalje o čoveku kojeg je upoznala u jednom rijalitiju. Ovaj čovek je bio plod njene mašte, ali ja sam se zaljubila u njega. Nisam sigurna koji deo ovoga nije jasan. .

Miljana je ispričala da ste izrazili ogorčenje prema Ani Ćurčić, optužujući je za nepoštenje, izmišljotine, gluposti i povlačeći paralelu sa svojim karakterom.

Kačavenda je pojasnio situaciju rekavši: „Da stvari budu jasne, dotična žena je imala svog partnera pored sebe. Za razliku od toga, ja nemam partnera, samo telefon.

“Miljana je saosećajno prokomentarisala: ‘Zaljubila si se i organizovala svadbu preko telefona, baš nesrećno’.

„Zbunjen sam. Išli ste na razgovore ovdje, ali kada je Janjuš pitao da li ste se rukovali sa čovjekom, potvrdili ste da jeste. Međutim, tokom intervjua sa Darkom tvrdili ste da čovjeka niste vidjeli niti ste vidjeli. stisni mu ruku. Kome govoriš istinu, a kome lažeš?” upitala je Kulićka.

Kačavenda kaže da više ne želi da se bavi pušenjem.

Video klip u nastavku pruža sveobuhvatan pogled na temu o kojoj se raspravlja.

Žao mi je, ali ne mogu ponovo kreirati tekst jer nema teksta. Molim vas da mi date odlomak za rekreaciju.

Da biste dobili najnovija ažuriranja o pojedincima prikazanim u reality TV programu “Zadruga”, posjetite sljedeći hipervezu.

Oglasi