Glavni fokus ovog članka usredotočen je na zvijezdu turske televizijske serije koja ima ogromnu publiku.

Gokče, glumica o kojoj je riječ, nedavno se po drugi put vjenčala sa muzičarem Emirom Ersoyem na srdačnoj ceremoniji ranije ove godine. Međutim, ovaj događaj je iznio na vidjelo detalje njenog prethodnog braka sa 45-godišnjim glumcem Alijem Sunalom. Gokče i Ali su se verili 2011. godine, ali je njihova ljubavna priča bila kratkog veka i ubrzo su se rastali. Glumica je izjavila da je do njihovog rastanka došlo zbog toga što su im se putevi razišli uprkos njihovoj snažnoj naklonosti jedno prema drugom. Kao razlog njihovog razvoda navode se “razlike”. Iako su kružile glasine o njihovom raskidu, izvori bliski Gokčeu, koji sada ima 41 godinu, izneli su u javnost iznenađujuće informacije. Prema izvještajima, postoje tvrdnje da je Ali uhvatio Gokčea i njegovog oca Kemala Sunala u kompromitirajućoj poziciji prije Kemalove smrti. Izvori dalje navode da je njihova romantična veza započela samo nekoliko dana nakon što je Kemal postao Gokäin tast, što je dovelo do raspada njenog braka s Alijem.

Na osnovu informacija iz bliskog izvora, očigledno je da je postojala neosporna privlačnost između glumice i starijeg muškarca koja je trajala duži vremenski period. Uprkos razlici u godinama, njihova veza se nastavila fatalnom putanjom. Kako prenose turski mediji, kada se Ali rano vratio kući sa putovanja kako bi iznenadio suprugu, zatekao je očev automobil parkiran na ulazu u dvorište i ušao u suprugu i oca goli gledajući TV. Međutim, Sunalu je od tada pronašao sreću sa svojom sadašnjom suprugom Nazli Kurbanzad, s kojom se oženio 2018. godine i dijele kćer po imenu Narin, navodi “Jutarnji”. Nasuprot tome, Aleksandra Nikolić, pobednica “Zadruge 6”, prekinula je veridbu sa partnerom iz rijalitija Filipom Carom i povukla se iz javnosti kako bi krenula duhovnim putem. U svom prvom intervjuu za „Blic” od razvoda od Care, Aleksandra je iskreno progovorila o tome da se oseća kao da joj je preporučeno da krene drugim putem.


Nakon dužeg odsustva iz crkve i manastira, izjavila je da su njena iskustva uticala na nju. „Ponovo sam otkrio veru u sebe i osetio da je poseta manastiru bila pravovremena. Međutim, nemam nameru da se zamonašim, ali mi je to pomoglo u radu.“ Aleksandra je potom prodiskutovala o zamršenostima svog odnosa sa Filipom, rekavši: “Bili smo zajedno neko vreme, i sve je to veoma složeno. Želim mu dobro i održavaćemo dobar odnos. Nemam nameru da govorim loše o njemu, i nece da prica ruzno o meni.To je najbolji ishod za nas oboje.Bila sam kod njega u kuci, upoznala njegove roditelje, spavala tamo, delila obroke i pice.

Iako smo moj bivši i ja ostali u kontaktu nakon našeg razlaza, intenzivna osjećanja koja smo nekada dijelili su se smanjila i svaki animozitet je nestao. Trebalo mi je vremena da se pomirim s činjenicom da je veza koju smo dijelili posebna i da se ne zaboravlja. Nažalost, neki aspekti naše veze bili su neodrživi. Najvažnije mi je bilo da zadržim osećaj međusobnog poštovanja među nama. Trenutno sam fokusiran isključivo na sebe i vjerujem da je moja odluka da okončam stvari bila ispravna. Aleksandra mi se nedavno poverila da je potražila stručnu pomoć da upravlja svojim emocijama. Tokom sesije, ona je otkrila da joj je život postao neodoljiv zbog raznih stresnih situacija, uključujući učešće u rijalitiju, nedavni raskid i veridbu.