– Svi su mislili da je brak između Dragane i Tonija med i mlijeko, a sada se pokazalo da je sve to daleko od istine. Samo kada pogledamo Draganin Instagram, uvijek su bili zajedno na putovanjima, slike sreće, međutim, istina je daleko od prave. Ispostavilo se da Toni ima ljubavnicu u Njemačkoj, sa kojom je u vezi posljednje tri godine. 

Javnost je dugo bila uvjerena da je njihova veza besprijekorna, što dokazuje njihovo često javno pokazivanje ljubavi i osmijeh. Iznenadno otkriće odluke Dragane Mirković i Tonija Bijelića da prekinu 24-godišnju vezu šokiralo je sve. No, ono što je ljude istinski začudilo jest spoznaja da već duže vrijeme žive razdvojene živote. Protekle tri godine žive neovisno, više ne dijele dom, a djeca su itekako ostala u šoku.

  • Usred mnoštva sukobljenih razlika, Dragana Mirković neustrašivo je objavila svoju odlučnu predanost očuvanju drage zajednice koju je nekoć cijenila, stavljajući na prvo mjesto dobrobit svoje obitelji i načela koja je usadila u svoj odgoj. Stanovnici koji žive unutar raskošnih zidina dvorca Ebenfurt bili su svjedoci postojane i nepokolebljive ljubavi koju dijeli bračni par, koji je prije samo četiri godine krenuo na putovanje poput bajke, u pratnji svoje dvoje voljene djece. Dragana i Toni nastanjuju svijet koji prkosi granicama mašte, živeći životom koji podsjeća na bajku. Svakog jutra pjeva mu serenadu melodičnim napjevom, nježno ga budeći iz sna. Uzvraćajući, on s entuzijazmom preuzima odgovornost za doručak, odlučno odbijajući pomoć bilo koga drugoga.

Krajnji cilj je izazvati osjećaj užitka u njemu. Slatki omlet, pomno pripremljen sa slatkim okusima slanine i pršuta, tradicionalno se predstavlja uz osvježavajuću salatu. Osim toga, imate mogućnost kušati čašu soka ili sudjelovati u nekoj drugoj vrsti svježe iscijeđenog voćnog soka.

Prema iskazu vjerne djelatnice koja već duže vrijeme radi za Draganu i Tonija, vidljivo je da bilježe veliki uspjeh. Ova osoba je povezana s nadaleko priznatom publikacijom Alo! i potvrdio je nepostojanje bilo kakvih slučajeva nesuglasica među njima, čak i nakon što je njihovo partnerstvo započelo 2020.

Domaćica je ostala s pozitivnim dojmom Tonyjeva odnosa prema supruzi, nesvjesna da je njihov brak na rubu propasti. Gaga nikada ne prima Tonyjev povišeni ton; umjesto toga, ona izražava svoje divljenje prema njemu fizičkim radnjama. “Voljena moja Mica, ti posjeduješ i ljepotu i veličinu!” Ovaj par služi kao izvanredan primjer, ne samo zato što se nikada ne svađaju oko svoje djece, već i zato što sve probleme rješavaju otvorenim i iskrenim razgovorom. U spomenutoj referenci također se navodi da pjevačica povremeno može osjećati tjeskobu, ali isključivo zbog jednog elementa. Strah Gaga doživljava isključivo kada se suoči s mnoštvom vanjskih obveza. Stavljajući svoju obitelj iznad svega, ona otkriva zadovoljstvo unutar granica svog kućanstva, uz supruga i, naravno, svoju djecu.

Unatoč njezinom tipično pribranom i smirenom ponašanju, duža razdoblja propuštenih nastupa i putovanja mogu uzrokovati njezinu nemir i sami očaj. Draganina domaćica također je izrazila svoje duboko divljenje i Dragani i Toniju, istaknuvši njihove izuzetne atribute. Naime, istaknula je njihovu dosljednu brigu prema svakom pojedincu, istaknuvši kako nikada nisu pribjegavali korištenju preglasa. Ukratko, opisala ih je kao istinski iznimne osobe.

Oglasi