Milica Todović, poznata pjevačica, pojavila se je na renomiranom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je svojim izuzetnim talentom oduševila publiku. Od tada, njena karijera je cvjetala, a ona je nadmašila sva očekivanja i obezbijedila zapaženo mjesto u muzičkoj sceni.

 

Milica je poznata po svom izuzetnom smislu za humor i sposobnosti da zrači zaraznu pozitivnu energiju gdje god da dođe. Nedavno je, međutim, iskreno najavila da će pauzirati nastup do oktobra, navodeći duboko lične razloge. Zabrinute kolege iz estrade otkrile su da se Milica trenutno bori sa ogromnim izazovima u svom životu.

Izvještaji sugeriraju da je izdržala mučnu borbu s depresijom, koja se, nažalost, ponovo pojavila, a također je bila opterećena iscrpljujućim napadima anksioznosti u dužem vremenskom periodu. Prepoznajući koliko je njen zahtjevan i stresom opterećen posao uzeo na dobrobit, Milica je došla do spoznaje da joj je hitno potreban prijeko potreban odmor kako bi se odmorila i oporavila.

 

Milica pridaje veliki značaj očuvanju svog zdravlja, za razliku od većine njenih kolega koje su prije svega vođene novčanom potragom tokom užurbane ljetnje sezone ispunjene brojnim koncertima i nastupima. Naime, Milica se bavi zdravstvenim problemima jer su joj doktori dijagnosticirali polipe na glasnim žicama, koje želi da izbjegne pogoršava jer bi bila neophodna operacija. Proteklih nekoliko mjeseci bili su izuzetno zahtjevni za Milicu jer je vrijedno radila na novom albumu koji bi trebalo da bude objavljen početkom jeseni. Milica je poznata po stalnom smijehu i duhovitom smislu za humor, koji efikasno maskira sve naznake potencijalnih problema sa mentalnim zdravljem.

Međutim, važno je priznati da je i sama Milica otvoreno ispričala svoje lične borbe sa depresijom od prije osam godina. U tom teškom periodu tražila je stručnu pomoć redovnim posjećivanjem psihoterapijskih sesija, jer je često doživljavala osjećaj intenzivne usamljenosti.

 

Oglasi