Pjevač Nenad Knežević Knez se ženio dva puta a sa Ninom se ostvario i kao otac i dobili su dvije nasljednice. Ksenija je krenula očevim stopama i široj publii je postala poznata kao članica benda Huriccane koji j epredstavljao Srbiju na Eurosongu.  Dvije kćeri, Ksenija i Andrea, proizašle su iz njihove zajednice. Par je zavjete izmijenio 1995. godine, a godinu dana kasnije na svijet je došla Ksenija, a tri godine kasnije i Andrea. Ipak, 2013. godine odlučili su se razići. Unatoč razdvojenosti, jasno su dali do znanja da će uvijek biti uz svoje kćeri, čak i ako im se putevi raziđu.

Knez je oduvijek bio odan otac, a to je i dan danas. Krenuvši očevim stopama, Ksenija se odlučila baviti glazbom jer je naslijedila očev glazbeni talent. Knez je naglasio da Kseniji nikada nije nametao vlastite težnje; njezina je odluka bila potpuno njezina. Publika danas često svjedoči njihovim zajedničkim nastupima u raznim emisijama, gdje se njihova bliska povezanost očituje kroz nepokolebljivu podršku i razumijevanje jedno drugoga. Odlučivši se ne oslanjati na očevu slavu renomiranog glazbenika, Ksenija je krenula vlastitim putem u glazbenu industriju isprva posuđujući glas kao prateći vokal.

 

Na kraju se prijavila na audiciju za bend “Hurricane” i brzo stekla ogromnu popularnost. Vrijedi istaknuti da su Knez i njegova kćer Ksenija surađivali na duetu pod nazivom “Šarene laže” kada je Ksenija imala samo šest godina. U raznim intervjuima Knez dosljedno izražava neizmjeran ponos na Kseniju i njezinu cvjetajuću glazbenu karijeru. On joj služi kao stalni izvor smjernica, nudi savjet kad god je potreban, a njihova veza između oca i kćeri ostaje jaka.

U slobodno vrijeme Knez se prepušta svojoj strasti prema vožnji motocikla, pronalazeći neizmjernu radost i ispunjenje u tom iskustvu. Zanimljivo, na motociklističku turneju po Americi krenuo je s prijateljem Mariom Marjanovićem iz Chicaga. Ova jedinstvena avantura omogućila mu je da sagleda Ameriku iz dvije različite perspektive, pružajući svjež i alternativan pogled na svijet. Knez se želi upustiti u slične uzbudljive eskapade i u Rusiji i u Kini.

Proslavljeni pjevač Nenad Knežević Knez u nedavnom je intervjuu progovorio o svojoj bivšoj supruzi Nini Vukmanović otkrivši kako je njihov razvod rezultat njezine nevoljkosti prema radničkim ili kulinarskim obavezama.

Nenad Knežević Knez godinama je bio u bračnoj zajednici s Ninom Vukmanović, ali jednom konkretnom prilikom iskreno je objelodanio krah njihove nekada bujne ljubavi.

Nakon braka koji je trajao 17 godina, princ i Nina su raskinuli svoju vezu, au njima su rođene dvije kćeri Ksenija i Andrea.

Čak i prije  rastanka, moja bivša žena i ja imali smo stalne nesuglasice. Jedan od glavnih problema s kojim smo se suočili bio je njezin nedostatak interesa za bilo što osim naše djece. Nadao sam se da ću joj pružiti priliku da se bavi nečim smislenim u svom životu, ne iz financijskih razloga, ali ona to nije željela učiniti

. Zapravo, otišao sam toliko daleko da sam joj otvorio butik, ali ona je vjerovala da ne treba raditi. Čak je odbila kuhati kod kuće, ostavljajući mene da preuzmem tu odgovornost. Knez je ispričao kako je jedna od najizazovnijih odluka koju je donio bila razvod.

 

Uz moju avanturističku narav prednjači, s oduševljenjem sam prihvatio priliku sudjelovati u renomiranom reality showu “Survivor” uz ugledne pojedince. Mirno i netaknuto okruženje otoka pružilo mi je prijeko potrebno resetiranje i omogućilo mi da razmislim o putanji svog života. Kao da je moj um doživio potpunu obnovu.

Tijekom tog transformativnog razdoblja donijela sam odlučnu odluku: razvod je nedvojbeno bio jedini put za mene. Iako se može činiti nevjerojatnim, intenzivna 32-dnevna borba za preživljavanje u džungli poslužila mi je kao katalizator da shvatim da je rastanak konačno rješenje.

Po povratku s Filipina supruzi je odmah predao papire za razvod prije nego što je brzo otišao iz zajedničkog stana.

Iako sam imala želju prekinuti vezu, teško sam podnosila bol rastanka. Cjelokupno iskustvo bilo je izuzetno neodoljivo. To je bilo posebno poražavajuće za moje kćeri, koje nisu bile mlade, ali su ipak osjećale negativan utjecaj razvoda svojih roditelja. Prošao sam kroz brojne izazove s Ninom, isključivo kako bih je zaštitio od bilo kakve emocionalne nevolje. U konačnici, ishod se odvijao svojim prirodnim tijekom.

 

Nakon razlaza od Nine 2012., Knez je krenuo na romantično putovanje s Tatjanom Tot.Značaj pravnog dokumenta kao što je vjenčani list nema nikakvu vrijednost u našem odnosu. Bez toga djelujemo skladno. Prilikom moje izvedbe pjesme Tina bambina u Parizu, gdje je Tatjana duže vrijeme živjela i radila, sudbina nas je spojila.

Kad sam otkrio da joj je nadimak Tina, odmah sam shvatio da je ova pjesma namijenjena njoj. Naši su se putevi prvi put ukrstili prije 25 godina, a prije 11 godina službeno smo postali par, odlučivši dijeliti živote zajedno.

Navodno su tijekom putovanja u Dubai doživjeli značajan kvar, zbog čega im je stjuardesa prišla i prekorila ih zbog ponašanja, ostavljajući putnike koji su ih poznavali potpuno zaprepašteni.

Kako prenosi Kurir, Tatjana i Knez viđeni su u pijanom stanju, što je rezultiralo burnim smijehom i neprestanim razgovorom.

Oglasi