All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

HOLANDSKA FABRIKA TRANSFORMISANA U ODLIČAN DOM

loading...

HOLANDSKA FABRIKA TRANSFORMISANA U ODLIČAN DOM – izuzetne osobe su one koje mogu da kreiraju promjenu ni iz čega


Opravo je to uradio i jedan bračni par, koji je renovirao staru fabriku i pretvorio je u prelijepi dom, smješten u Gilzeu. Astrid i Vesli su se ujedinili u poduhvatu transformisanja ove stare fabrike u elegantanu sredinu koji im omogućava udoban i stilski smještaj.

Njihova kuća je i dalje održala svoju rustičnu temu, ali je isto tako, odlično integrisana modernim detaljima koji ukrašavaju atmosferu. Većina zidova je okrečena u bijelo, dok su ostale sekcije zadržale stare teksture cigle u crvenim i braon bojama.

Vesli i Astrid su inicijalno želeli da naprave prostor sa jedinstvenom atmosferom. Njihov san je ispunjen tek kada su naišli na ovaj stari fabrički pogon. Kao ljubitelji prirode, oni su ga odmah pretvorili u svoj prostor za život, prilagodivši ga tako da se uklapa u njihov lični stil.

Drvo je korišteno u većini prostorija ove kuće, počevši od podova pa do plafona. Stepenište koje povezuje prizemni dio sa prvim spratom, takođe ima konstrukciju kreiranu od svjetlog drveta. Većina komada namještaja je rađena od drveta, osim kožne sofe braon boje i različitih metalnih aksesoara.

Tags: , , ,

Related posts