Ova pojava, koja se obično dešava oko tri do pet puta godišnje, predviđa se da će biti najznačajnija ove godine. Zapravo, predviđa se da će premašiti uobičajenu magnitudu za otprilike 7 posto! Prema astrolozima, ovaj nebeski događaj će imati najveći uticaj na odabranu grupu od četiri horoskopska znaka, ulivajući im moćnu energiju prosperiteta i napretka.

 

Ovan
Tokom ovog specifičnog vremenskog okvira, nebeska tijela vas ohrabruju da odredite prioritete i svoju pažnju posvetite svojoj karijeri i profesionalnim aktivnostima. Tipično, vi ste neko ko preduzima proaktivne korake u svojim nastojanjima, međutim, tokom ovog perioda ćete iskusiti povećan osećaj odlučnosti i entuzijazma, što će rezultirati većim nivoom produktivnosti.

Ovaj novčić ima potencijal da označi kulminaciju opsežnog i zamršenog projekta koji je zahtijevao vaše vrijeme, trud i posvećenost. Alternativno, može poslužiti kao katalizator, zapaliti iskru inspiracije u vama i potaknuti vas da se upustite u nove i uzbudljive pothvate. Bez obzira na put koji odaberete, vaša primarna koncentracija i pažnja će nesumnjivo biti usmjereni na budući rast i razvoj vašeg poslovanja.

 

rak
Trenutni Supermjesec ima dubok uticaj na vašu sedmu kuću, koja upravlja vašim romantičnim vezama. Ovaj nebeski događaj u prvi plan stavlja duboku čežnju u vama za snažnim i stabilnim partnerstvom. Posjedujete izvanrednu sposobnost da shvatite oseke i oseke života, a ipak težite vezama koje imaju istinsku svrhu i pružaju osjećaj sigurnosti. U potpunosti priznajete značaj njegovanja veza koje nude stabilnost i sigurnost. U nedostatku takve veze, možda ćete se suočiti s napadima uznemirenosti ili se boriti s osjećajem nelagode i strepnje.

U danima koji dolaze, za vas je imperativ da zadržite i uvijek imate na umu ovu svoju duboko ukorijenjenu čežnju, osiguravajući da se ni na koji način ne pokolebate ili odlutate od nje. Kada je u pitanju uključivanje u lične veze i romantične zavrzlame, ključno je pažljivo odabrati i posvetiti se samo pojedincima koji posjeduju sposobnost da vam pruže nepokolebljivu i postojanu podršku, ljubav i druženje na neprekidnoj osnovi.

 

Vaga
Tokom punog Mjeseca u Jarcu, iskusićete snažnu čežnju za pouzdanošću i postojanošću u vašoj ličnoj i kućnoj sferi. Ovaj nebeski događaj ima ogroman značaj jer ima potencijal da uvelike utiče na vaše trenutne životne okolnosti, što može dovesti do potencijalnog preseljenja ili značajne transformacije u vašim porodičnim odnosima.

Ovo je ključan trenutak da duboko razmislite i razmislite o svojim težnjama i namjerama u vezi sa vašim porodičnim životom. Ako ste ranije iskusili nesigurnost ili oklijevanje, pripremite se za novootkrivenu jasnoću i odlučnost. Nacrti koje ste pomno izradili za svoj budući stan sada se mogu pokrenuti, iako uz razumijevanje da zahtijevaju strpljenje i vjeru u postepeni razvoj događaja.

Oglasi