JEDINSTVEN DIZAJN: Predivan dom sa panoramom od 360 stepeni

U Brazilu u gradu Nova Lima, napravljen je jedan predivan dom sa pogledom od 360 stepeni koji se prostire na predivan pejzaž koji ovom domu daje još više šarma i još ljepšu atmosferu. Ovakvi domovi nisu baš česti u svijetu arhitekture i enterijera.

Građevine sa panoramom od 360 stepeni su više građevine koje su uglavnom pravljene za turističke atrakcije nekog grada, a rijetko kada za standardne domove. Dizajn ovog doma je veoma jedinstven, dizajner i arhitekta koji je zaslužan za uređenje ovog kompletnog doma jeste svjetski poznati David Guerra.

Mjesto, pogled i prirodni okoliš imali su veliku ulogu kod pravljenja eksterijera i enterijera ovog doma kao i njene strukturne i prostorne organizacije. Dom osim predivnog okoliša, ovaj dom ima svoju jedinstvenu bašu koja pruža predivan pogled iz svake prostorije doma uvodeći prirodu i lijepu atmosferu u enterijer ovog doma.

Ova kuća je idealna oaza za ljubitelje prirode, uživanja i relaksiranja ali i za one koji žele privatnost bez puno buke i ljudi.

 

Oglasi