All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

GRAĐEVINA KREIRANA OD STRANE ROBOTA

loading...

GRAĐEVINA KREIRANA OD STRANE ROBOTA – ovu galeriju karakteriše stav prema realizmu, koji je, ciljajući ka prostornoj pojavi, harmonizovan sa integralnim okruženjem


Dizajneri su zadržali već postojeće zidove eksterijera, a zatim im pojačali performanse i ojačali strukturu, da bi maksimalno iskoristili dostupan izložbeni prostor. Upravo su sa ovim uslovima uspjeli da održe prostornu percepciju cjelokupnog umjetničkog parka, čiji je jedan dio krova uzdignut kako bi kreirao neregularni prostor u kojem ljudi mogu da uživaju u neometanim pogledima na nebo.

Krovna struktura je bila zamjenjena sa laganom te mnogo efikasnijom zateznom drvenom strukturom, čiji je jedan dio podignut kako bi svojim svjetlarnikom sugerisao na klimatske promjene, koje prezentuju osjećaj harmonije.

Da bi kompletirali ovakakv građevinski proces, koji ne može biti precizno postignut samo tradicionalnim tehnologijama, dizajneri su iskoristili robote i fabrikacijske tehnike Fab-Union sistema, što je dovršilo prvo nastojanje da se ujedine napredne digitalne tehnike izgradnje  kao i konstruisanje na licu mjesta.

Spoljašnji zidovi Chi She građevine zamjenjeni su kako bi napravili prostor za rad mehaničke ruke, koja je potom generisala veoma komplikovanu morfologiju njihovih površina, koje ujedno ističu i samu vitalnost objekta.

 

Tags: , , ,

Related posts