Una, starija nasljednica Zdravka Čolića, postala je nevjerovatno popularna ne zbog karijere pjevačice, glumice ili modela, već zbog svoje fascinantne ličnosti. Njena intrigantna ličnost privukla je nivo pažnje kojem čak ni neke od najistaknutijih domaćih poznatih ličnosti ne mogu parirati. Skupila je značajan broj pratilaca na društvenim mrežama, posebno na Instagramu i Tik Toku, što joj je dalo osjećaj važnosti i utjecaja. Kako nastavlja da raste u popularnosti, postala je uzor mlađim generacijama koje se uzdaju u nju zbog njenih modnih izbora, prehrambenih navika, načina života, veza, iskustava s putovanja i još mnogo toga.

 

Ova informacija je od velikog značaja za novinare, posebno kada se ima u vidu perspektiva njenog oca Čole poznatog umjetnika, koji je u poznim godinama dobio i stariju i mlađu kćer. Javnost je nevjerovatno znatiželjna kako se Čola snalazi u odgovornostima i poteškoćama roditeljstva, ne samo na različitim nivoima, već iu odnosu na njegova razmišljanja o Uninom odabiru provokativnog ruha, ekstravagantnim izletima jahtom, pa čak i fotografijama intimnih spavaćih soba.

 

Zdravko Čolić veoma cijeni svoju privatnost, te se kao takav rijetko javno izjašnjava o postupcima svoje kćeri. Uprkos tome što se kao roditelj suočava sa neizvjesnostima i preprekama, on je odlučio da porodične stvari ostane privatnima. Ovakav pristup, čini se, nije spriječio njegove kćerke, Unu i Laru, da žive kako im odgovara. Nedavno je Una podijelila s javnošću vijest o prinovu u njihovoj porodici, slatkom psiću po imenu Žozi. Preslatki ljubimac osvojio je srca mnogih, a samo će vrijeme pokazati da li može osvojiti i Čolićevu naklonost.

Oglasi