MODERNI MINIMALIZAM: Industrijski stil u malom stanu!

Ukoliko praktikujete minimalizam u svom životu ali volite da vaš stan izgleda svakako moderno, uređeno i savremeno – onda je industrijski stil definitivno za vas. Danas ćemo vam pokazati primjer industrijskog stila koji je primjenjen u malom stanu, garsonjeri.

Ukoliko ste veliki ljubitelj neutralnih boja zidova i bijelih podova, svijetlijeg laminata onda otvarate širok spektar uređenja i dizajna. Da li znate da najprominentnije dijelove divno uređenjih domova predstavljaju zapravo plafoni i podovi? Svakako vakav enterijer može biti uređen i dodatno uređen sa prirodnim elementima i namještaja malo grubljeg materijala.

Stan koji ćemo vam danas pokazati nema apsolutno ništa toliko posebno uređeno u svom enterijeru. Opet, ostavlja finu, udobnu atmosferu također je veoma dobro osvjetljen i ističe rarzličite dekoracije i predmete.

Ovo pravilo vrijedi i za svaku drugu boju zidova, ali bijeli plafoni kao i podovi  zahtijevaju dosta dodatnih elemenata u boji i detalja odnosno kontraste. Ovaj dom je sve svoje zadatke što se tiče uređenja enterijera ispunio i postao je primjer uređenja svim malim stanovima kao i garsonjerama.

Oglasi