RADNI STO : VAŠ NAJBOLJI POMAGAČ U POSLU – ovo je najnapredniji kancelarijski sto na svijetu

Predstavljamo vam najnapredniji radni sto na svijetu, koji nosi ime Kinetic Desk M1 i od kada je izašao na tržište, pa sve do danas, predstavlja vrhunsko djelo iz svijeta nameštaja namjenjenog za rad. On je proizvod kompanije Stir koji je istovremeno i najsavremeniji kancelarijski pribor koji sebi možete nabavitii.

M1 radni sto čini da se lako pokrećete u toku rada, bez ikakve muke ili nepredviđenih neprijatnosti, dok istovremeno donosi i odličnu organizovanost.

30a

Ovaj radni sto sadrži komplet algoritama i prilagođenih pratećih sistema koji mu daju mogućnost da osjeća, uči i da se prilagođava potrebama svojih korisnika.

M1 radni sto osjeća vaše prisustvo i budi se po vašem dolasku. Prati vrijeme koje provedete sjedeći ili stojeći, kao i vrijeme koje ste proveli van njega. Takođe, on će vam dati informacije kako napredujete prema zacrtanim poslovnim ciljevima, kao i koliko kalorija ste potrošili dok stojite ili radite.

moderan i elegantan radni sto

Kada zapamti da li više volite da sjedite ili pak stojite, on će vam sugerisati kada je najbolje vrijeme da se pokrenete i promijenite položaj.

Upotrebom različitih bežičnih uređaja, ovaj sto je u mogućnosti i da uloguje svoje korisnike, te koristi vaša lična podešavanja i podatke, čime postaje pravi saveznik prilikom izvršavanja raznovrsnih zadataka.

31a

Oglasi