KANCELARIJA KOJU MOŽETE PONIJETI SA SOBOM – namjenjeno radu na svakom mjestu

Metaproject, godišnji je senior projekat industrijskog dizajna na tehnološkom institu Rochester (RIT), u timu sa kompanijom Poppin, koja se bavi snabdijevanjem modernim kancelarijskim materijalom, te predstavlja veoma korisne aksesoare koji takođe izgledaju i jako lijepo.

29a

Rješenja ovog dizajna moraju biti dobro prilagođena tržišnim ciljevima kompanije Poppin, koja se uglavnom fokusira na esencijalne vrijednosti, fleksibilne prema masovnoj proizvodnji a okrenutoj ka jednostavnom i funkcionalnom.”

prenosiva kancelarija

 

22 studenta je uzelo učešća u ovom projektu sa svojim individualnim dizajnom, koji je veoma često predstavljao unapređene proizvode firme Poppin, slične paravanima koje imate priliku da vidite u galeriji. High-Rise Hanging Family je kreirao Ivan Kinkota i ovaj koncept predstavlja nizove malih greda, držača za kablove kao i magnetnih šipkica za kačenje predmeta, te i ostalih aksesoara koji se mogu odlagati na panelima.

27a

Munch Mat od dizajnerice Danijele Marino, pruža prostor za transportovanje vašeg pribora za rad a u sebi sadrži i čistu površinu na kojoj možete slobodno jesti bez ikakve bojazni da ćete uprljati svoj radni sto.

26a

Oglasi