KANCELARIJA SA PRAVOM KUĆNOM ATMOSFEROM – svijet se konstantno i ubrzano mijenja, a uporedo sa njim arhitektura i dizajn

kancelarija


Studio D/Dock je angažovan od strane firme OVG Real Estate da dizajnira njihov novi kancelarijski prostor na zadnjem spratu poznate Green Edge zgrade, koja se nalazi u glavnom gradu Holandije. Kao rezultat, nastao je jedan kreativan radni prostor u kome su tradicionalni stolovi zamenjeni aktivno povezanim površinama i oblastima za odmor i relaksaciju.

38a

 

“Kompletno inovativan koncept je veoma uspješno kreiran i u našoj ličnoj kancelariji u Amsterdamu, dok zdravlje, vježbanje te balans između napora i odmora predstavljaju centralnu tačku cjelokupnog dizajna”, izjavio je Hein Tiedema, generalni direktor kompanije OVG Nederlands.

34a

Zaposleni ovdje mogu koristiti odvojene radne stanice kako bi funkcionisali bez ikakve buke i ometanja, ili držati radionice i prezentacije u otvorenim, javnim površinama.

37a

“Primjenjujući različite tipologije radnih prostora, kreirali smo prilagodljive kancelarije, dobro prilagođene svim postojećim radnim metodama”, dodao je Tiedema.

35a

Energy Station predstavlja zonu u kojoj se nalaze i frižideri za raznovrsnim zdravim grickalicama i “gorivima” za mozak, omogućavajući zaposlenima osvježenje i promovišući zdrav život u isto vrijeme.

33a

 

Oglasi