PRELIJEPO PRIRODNO OKRUŽENJE: ZIMA U TROPSKOM RAJU – odmaralište je smješteno nadomak Indijskog okeana

 

odmaralište
odmaralište

Ovu ekskluzivnu lokaciju posjećuju gosti iz čitavog svijeta, privučeni toplom i gostoljubivom atmosferom, sa bogato dekorisanim sobama za goste i umirujućim pogledima koji će lahko postati vaš novi najbolji prijatelj nakon stizanja u ovaj rajski dio Južne Afrike.

U ovom odmaralištu, život će vam brzo postati slađi. Fairmont Zimbali Resort vam nudi luksuzni SPA centar, 3 bazena te 8 restorana i barova. Zapravo, ovo mjesto se nalazi u okviru ograđenog imanja, tako da prilikom svog boravka ne morate razmišljati o bezbjednosti ili privatnosti. Čitavo odmaralište okruženo je sa bogatom florom, besprekornom šumom i svetlucavom čistom vodom Indijskog okeana.

Sa 154 nevjerovatne sobe i apartmana, te nekoliko vila, Fairmont Zimbali Resort će vas impresionirati svojim savremenim duhom kao i svim vrstama modernog luksuza i pogodnosti. Ali, pogled u kojem možete uživati iz privatnog okrilja vaše sobe će biti nešto što nikada nećete zaboraviti. Vaš prvi izlazak i zalazak sunca koje upravo ovde budete vidjeli biće uspomene za čitav život koje ćete rado prepričavati.

 

Oglasi