MODULARNI SISTEMI KOJI PORED MODERNOG DIZAJNA NUDE I UŠTEDU PROSTORA!

Predstavljamo vam tri najbolja rješenja koja će vam na najbolji način demonstrirati kako se mali prostor u nekoliko poteza može transformisati u više prostorija : kutak za spavanje, udoban dnevni boravak, ili minijaurnu trpezariju.

Penelope

Sistem “Penelope”  se sastoji iz kreveta i stola koji se mogu sklopiti i tako obezbjediti maksimalu uštedu prostora. Sto se nalazi odma ispod duplog kreveta, koji, kada je podignut, olakšava da se sto raširi. Sistem se postavlja uz pomoć daljinskog upravljača, a mehanizam je skroz sakriven u ramu sistema.

Multifunkcionalna dnevna soba

Najbolji dokaz koliko ovi multifunkcionalni sistemi mogu da budu ne samo moderni nego i praktični jeste dnevna soba u kojoj su iskombinovana dva sistema  “Oslo” i “Giro” . Tako se prostor od nepunih 20-tak kvadrata u samo par sekundi transformiše  u kutak za spavanje, mini trpezariju i  udoban dnevni boravak .

Kuhinja u kutiji

Ovakva konstrukcija kuhinje omogućava da kada nije u upotrebi u potpunosti “nestaje”. Velika vrata sa šankom koja su  postavljena na točkiće , mogu se otvoriti i na lijevu i desnu stranu. Šank se može sklapati. Sa druge strane vrata smještene su praktične police. U drugom elementu smješten je sudoper, indukcijska ploča, frižider, mašina za pranje suđa, mikrovalna i aspirator. Kuhinja je napravljena od materijala koji su otporni na ogrebotine i plesan i koje ne propuštaju vodu.

Oglasi