PRELIJEPI NAMJEŠTAJ OD KOVANOG ŽELJEZA – unesite više stila u svoj dom!

Pošto je drveni namještaj, a tada mislimo na pravo drvo, postao veoma skup, tako je željezni namještaj postao sve traženija alternativa. Pored dobrog izgleda  ovaj namještaj ne zahtijeva pretjerano održavanje i traje dovijeka . Naravno ovo dolazi u obzir ako ste ljubitelj takvog stila.

dizajnidom11

dizajnidom12
Krevet je centralno mjesto spavaće sobe a garnitura za sjedenje je centralno mjesto dnevnog boravka, a ono što ovaj namještaj izdvaja od ostalih su nasloni i  nogari  od kovanog željeza koji mogu biti jednostavnih, zavinutih i ravnih linija te prepuni ukrasa. Presvlake na njima mogu biti od kože ili bilo koje druge tkanine po vašoj želji.
Stolić za kafu  može biti dizajniran u veoma sličnom stilu kao od kovanog željeza, a najčešće se radi u kombinaciji sa staklom.

dizajnidom14

dizajnidom13

Kovano željezo je veoma zahvalan materijal jer podnosi različite materijale i dekore koje možete kombinovati . Za vaš dnevni boravak, od kovanog željeza dolaze u obzir i  neodoljive police ili manji regali za knjige i slične predmete kao i druge mnogobrojne dekoracije kao što su okviri za slike ili ogledala, kutijice i  satovi .

Oglasi