BONALD STO KOJI JE ODUŠEVIO SVOJIM DIZAJNOM- nagrađen mnogim priznanjima!

Bonald sto je svojim oduševljavajućim dizajnom očarao sve koji su prisustvovali na dodjeli nagrada za dizajn. Tzv “The Octa” sto firme “Bonaldo” je nagrađen u kategoriji nameštaja prestižnom nagradom “Good Design Award” za 2013. godinu. Ovakva internacionalna nagrada za dizajn dodeljuje se samo za najinovativnije proizvode godine koji nisu mogli ostati ne primjećeni.

dizajnidom17

dizajnidom18

Ovakva vrsta nagrada ustanovljena je 1950. godine, a organizuje se u muzeju arhitekture i dizajna od strane  Chicago Athenaeuma u saradnji sa Evropskim centrom za arhitekturu, umjetnost, dizajn i urbane studije. Pobjednički proizvodi se nakon toga  trajno prikazuju u ovom muzeju.

dizajnidom16

Naziv “The Octa” je potekao od grčke riječi okta što znači osam, što zapravo predstavlja broj nogu koje ima ovaj sto .  Sto je  napravljen  od savijene i zavarene tanke metalne šipke. Noge ovog modela zapravo ovom stolu osim stabilnosti i čvrstine, daju i neobičan vizuelni efekat.

dizajnidom15

Ovaj sto je dostupan sa inovativnim keramičkim površinama dobrog kvaliteta. Sto je dostupan u više varijanti ,u verziji od lakiranog drveta, masivnog drveta ili sa staklenom površinom stola. Sama baza napravljena je  od hromiranog ili obojenog metala. Ovakav sto prefinjenog dizajna predstavlja vrhunski luksuz.

Oglasi