PRAVI STIL ZA VAŠ KUĆNI URED

Izbaerite  i vi pravi stil za vaš kućni ured!

19a


Ovaj kućni, radni prostor je kompletno presvučen drvetom crvenkaste nijanse, koja ga čini naročito elegantnim. . Ovo odlično dizajnersko djelo nas podsjeća na očaravajuću ljepotu klasičnog stila dok istovremeno zrači  šarmom stilskog prostora.

20a

Kao što smo već rekli čitava površina ove srednje tvrtke je prekrivena crvenkasto obojenim drvetom i to je ono što čini njen prostor jako udobnim te vanvremenskim. Zasvođeni strop i pod predivnih obrazaca su isto tako obloženi jednakim tipom drveta. Od istog materijala su napravljeni namještaj i police, što ovom ambijentu daje zapanjujuću eleganciju. Svi zidovi su ukrašeni ugradbenim policama i ormarima za odlaganje stvari.

21a

U interijeru se nalazi obilje suvenira i knjiga, svuda istaknutih, ali najljepši dio ovog dekora ipak čini jedinstvena keramika inspirirana Afrikom. Udobnost ovog radnog prostora postaje sve veća, dok njezin prostor predstavlja čistu eleganciju zahvaljujući neobičnom dizajnu koji koristi isti tip drveta za sve površine. Ovdje prirodno drvo prekriva gotovo sve – od poda, preko namještaja, pa do stropa.

22a

Oglasi