KUĆE KOJE STIŽU NA KUĆNU ADRESU: SAMO IH NARUČITE

Razgledavanje i kupovanje doma može biti iznimno stresan i dug proces. Kanadska tvrtka HonoMobo  je zato smislila i izgradila cijelu liniju fleksibilnih i višenamjenskih jedinica u kojima je moguće živjeti i koje su izrađene od recikliranih kontejnera za prijevoz robe.

25a

Ove strukture možete iskoristiti za vikendicu, smjestiti u svoje dvorište ili ih urediti kao garažu. Ali kako do njih? Jednostavno! Mogu se naručiti preko internetske stranice firme. Arhitekti i dizajneri za HonoMobo osmislili su i nekoliko stambenih jedinica različitih veličina i s različitim rasporedom prostorija.

26a

Najmanja kućica zauzima svega 32 kvadratna metra i otvorenog je rasporeda prostorija, a najveća se prostire na čak 128 kvadratnih metara. Svi moduli su ekološki prihvatljivi te koriste pumpe za dizanje topline za grijanje prostora i vode, napajaju se solarnom energijom, a vodu uzimaju iz posebnih spremnika.

27a

Cijene ovih domova kreću se od 38.801 dolara za najmanju i 159.728 za najveću kuću. Dostava ovih struktura trenutno je moguća samo na području Sjeverne Amerike.

28a

Oglasi