POTPUNA PROMJENA INTERIJERA – pravi festival za vaša čula

Potpuna promjena interijera vašeg doma ne mora nužno da bude katastrofalan korak. Naime, uz dobro planiranje i organizaciju, te manju budžet, možete osvježiti i unaprijediti izgled vašeg doma.

7a


Priroda u interijer može donijeti pravu eksploziju boja, potaknuti aktivnost te sva osjetila. Nove obloge za zidne površine firme Texturae na poseban način imitiraju bujnu vegetaciju i motive iz životinjskog carstva.

Posebno su vjerno preslikani motivi lišća i cvijeća te bez problema zauzimaju svoje mjesto na površinama zidova, mijenjajući cjelokupnu sliku prostora u kojem se nalaze.

11a

 

Model Macao pozadina stvara utisak pravog vizalnog suvenira kakav se obično pamti s dalekih egzotičnih putovanja. Sa jednostavnim i veselim dizajnom,  modeli Dino, Plum i možda najdetaljiniji od svih Happy Day, i svi nastali u saradnji momčadi tvrtke Texturae s dizajnericom Elenom Salmistraro.

Texture tapeti iz zbirke inspirirane prirodom mogu oblikovati svaku vrstu okruženja na odličan način i po svačijem ukusu, uz pomoć širokog izbora ponuđenih modela.

9a

Svaki model iz linije pozadina je štampan uz pomoć tinte na bazi vode, u potpunosti bez mirisa kao i sa visokom otpornošću na plamen. U izradi se ne koriste metali, što Texturae tapete čini kao pogodan izbor za sve prostore namijenjene za boravak djece ili profesionalne zdravstvene ustanove.

 

10a

8a

Oglasi