POGLEDAJTE OVAJ INTERIJER NA 86- TOM SPRATU – nevjerojatan penthouse koji će impresionirtai svakoga

432 Park Avenue u New Yorku predstavlja najvisočiju stambenu jedinicu na zapadnoj hemisferi a na njenom vrhu  nalazi se i nedavno završen stan. Smještena na 86. spratu nebodera, stambena jedinica prirodno nudi prelijepe poglede s visine od fantastičnih 345 metara.

19a

 

Pristup stanu je obezbjeđen privatnim liftom, a sastoji se od 3 spavaće sobe, 4 kompletne kupaonice, biblioteke i ostakljene kuhinje u čijem se sklopu nalazi trpezarija zajedno sa mramornim pultom za ručak.

17a

 

432 Park Avenue je jedna od najviših zgrada grada New Yorka.

Zahvaljujući mješavini boja, stan izgleda jako gostoljubivo kao i umirujuće, što je definitivno prava mješavina izgleda koju njegovi vlasnici žele nakon naporne radne svakodnevnice.

18a

 

 

Dnevni boravak i trpezarijski prostor ujedinjeni su svjetlošću, a zahvaljujući tekstilima, cjelokupna površina posjeduje umirujući i gostoljubiv ambijent.Glavna spavaća soba također je uljepšana od zapanjujućeg pogleda.

16a

Veliki prozori dimenzija 3×3 metra ne omogućuju ovom stanu samo obilje prirodne svjetlosti, već također uokviruju i različite kadrove panorame New Yorka, kao i okolnih rijeka i mostova.

Oglasi