ZVUČNA LAMPA – sa baterijom koja traje i do 8 sati

Minimalistička silueta osvjetljenja UMA daje tradicionalni šarm lampi, dok topla LED svjetlost posjeduje mnogo više od obične karakteristike za paljenje i gašenje, a među svim ostalim funkcijama se nalaze i sistem za postavljanje njenog intenziteta, koji koristi kontrolni gumb kako bi stvorio savršen ambijent, bilo za jelo, odmaranje pored bazena, uživanje na plaži ili možda kampiranje.

 

20a

 

Kontrolom zvuka preko bluetooth uređaja iz lampe možete da emitirate zvuk visoke kvalitete sa bilo kojeg mobitela u okolici. Dizajnirana od strane Pabla Parda i Karmine Deganelo, raznovrsnost lampe UMA je jako dobro isplanirana i kasnije sprovedena u stvarnost.

21a

 

UMA također ima i visoko energetski učinkovitu LED sijalicu koja vam dozvoljava da je nosite sa sobom kud god poželite. Lampa u sebi ima bateriju koja može trajati i do 8 sati prilikom jednog punjenja i konstantnog emitiranja svjetlosti i zvuka. Lampa UMA je napravljena od reciklažnih materijala, te može biti razložena do 97% na kraju svog života.

22a

Dizajn ovog osvjetljenja je održiv i ekološki ispravan  što ga čini idealnim za uklapanje u bilo koji moderan prostor. UMA svjetiljka može biti korištena kako u eksterijeru tako i u interijeru. UMA je definitivno dizajnirana za svakoga tko namjerava kreirati magičnu zvučnu i svjetlosnu atmosferu.

Oglasi