DOM SA MISTIČNIM I MUŽEVNIM DIZAJNOM – impresioniraju sa svakim detaljom

11a

Ovo domaćinstvo italijanskog arhitekta Massima Adria je upravo jedna od takvih stambenih jedinica. Ovaj stan pruža jako topao i mističan muževni osjećaj. U njemu se nalazi pravo bogatstvo materijala prikazanih u širokom asortimanu boja i tekstura  obrazaca. Mramor je  korišten u svakoj prostoriji, dok je u svakoj sobi crne boje, osim u kupaonici koja je popločana bijelim mramorom.

12a

 

Trpezarijski prostor je utjelovljenje toga kako bi elegantna i šik trpezarija, namijenjena muškarcima trebao izgledati. Ružino drvo, mesing te veliki tekstilni radovi se super slažu zajedno.

13a

 

Dnevna soba je puno više ispunjena svjetlošću i boje u njenom ambijentu nisu toliko tamne. Bež, različite nijanse plave i crnog mramora na podu, dolaze kao idealna kombinacija, a velika polica za knjige postaje  pregradni zid cjelokupnog ovog  prostora.

14a

 

Ormar je vješto sakriven ispod stepeništa i posjeduje super tamne nijanse, a savršeno pozicioniran prozor površinu predsoblja obogaćuje svjetlošću.

Svaki prostor stana je  prepun stila i zadivljujuć, a mesingani i bakreni dodiri pružaju još i dodatnu eleganciju. Arhitekt i vlasnik ovog lijepog gnijezda je sve uložio na bogate materijale i teksture umjesto na kapriciozan dizajn i uspio je tako napraviti savremen dom neodoljivog izgleda.

15a

Oglasi