KUPATILA OD KAMENA – raskošni dizajn kupatila!

Ako želite urediti kupatilo tako da ono izgleda raskošno, nije jednostavno jer ta prostorija prije svega treba da bude funkcionalna i  praktična . Ipak  to ne znači da enterijer kupatila istovremeno ne može biti luksuznog i  modernog  dizajna. Evo na šta trba obratiti pažnju kako bi dobili raskošni dizajn kupatila.

Naime  kupatilo izrađeno od kamena izgleda zaista očaravajuće, što znači da je osnovni ključ u izboru  pravog materijala kao i odgovarajućeg stila.

dizajidom

raskošni dizajn kupatila, dizajn

Slijedeći inspirativni primjeri sigurno će vam pomoći da izaberete sopstveni stili kada je riječ o uređenju kupatila.
Kameno i prostrano kupatilo atraktivnog izgeda ima visoku tavanicu sa koje vise dva prelijepa lustera. Ovako kupatilo zahtjeva dosta prostora.  Blago osvetljenje omogućava toplu atmosferu u prostoru, te  kombinacija drveta i  kamena koja je iskorišćena za zidove i drvenariju prozora i vrata daje raskoš i moderan izgled.

dizajnidom3

Svi ti materijali zajedno čine ovo kupatilo veoma prijatnim i udobnim. Kupatilo je jednostavno, ali mnogo elegantno. Iako nema mnogo prostora , nimalo ne djeluje pretrpano već suprotno – sve u njega stane i veoma je šik, zahvaljujući atraktivnom i  toplom dekoru. Zidovi uraženi od kamena su odlične izrade a boje su  slične  kao pod. Pojedini detalji izrađeni su od drveta, a među njima su i ramovi oko ogledala i stolice.

Oglasi