PRAVE STOLICE ZA EKSTERIJER – VOXEL – širenje kulture dizajna je ključ uspeha Vondom brenda

Komadi Vondom nameštaja zaista transformišu i najjednostavnije prostore u ambijente ispunjene glamurom, odnosno one koji su unikatni i sasvim neobični. To je zapravo i suština ovog brenda – kreiranje atmosfere u kojoj možete uživati u životu kao i samom življenju, dok ste okruženi ljepotom. To je i svrha modela Voxel, prave stolice za eksterijer.

stolice za eksterijer, voxel, brand

Tim Vondom brenda putuje širom svijeta u potrazi za najboljim ambasadorima duha koji žele da otjelotvore: Fabio Novembre, Stefano Đovanoni, Evgeni Kvitlet, Ora Ito, Ros Lovegrov, Karim Rašid te brojni drugi uvaženi stručnjaci na polju dizajna i arhitekture iz čitavog svijeta su dio svoje vizije i kreativnosti podijelili sa Vondom brendom.  Ovi umjetnici na svoj način svaki komad namještaja transformišu u eksluzivni Vondom predmet, sa jedinstvenom ekspresijom. U njihovom radu ništa nije tek tako , već se sve dešava sa razlogom.

4a

Voxel stolica nastala je u saradnji sa Karimom Rašidom te predstavlja minimalizam sa kontrastnim volumenima. Ova stolica od jednog komada polipropilena napravljena je tako da pruža idealan komfor, ali ima hiper snagu, odišući ljepotom i svojim linijama kreirajući purizam koji je zato ljubiteljima minimalizma tako neodoljiv.

 

Oglasi