PRAVI KOMPROMIS ZA LJUBIMCE I VLASNIKE – ljubav na prvi pogled: Kućica za psa ugrađena u krevet

Genijalna ideja koju predstavlja je odmah zagrijala naša srca, i u njoj se nalazi malena kućica za cuku, nalik kutiji, koja je smještena unutar vašeg kreveta i sačinjava neodoljiv koncept. Brazilska kompanija je kreirala dizajn koji je možda i malo previše slobodan za nečiji ukus, ali nekima od nas je baš prelijepa i sama činjenica da naš ljubimac sada može da spava sa nama unutar madraca, umjesto da se penje na posteljinu.

KOMPROMIS ZA VLASNIKE I LJUBIMCE: Kućica za psa ugrađena u krevet

Kućica za psa ugrađena u krevet

Ovaj dizajn može biti podoban i za mačke takođe, jer one više nego išta vole da se penju i ulaze u kutije, torbe ,korpe za veš i sve što podsjeća na sklonište i potpuno će poludjeti za ovim konceptom.

10a

Unutrašnjost ovog mini bunkera – kreveta je pokretna i moguće  je izvaditi i oprati. Postoje čak i neke verzije čiji je enterijer uljepšan i raznobojnim svetlima.

12a

Što se tiče ljudi, ovaj dušek obezbeđuje super položaj i podršku tijelu, onemogućuje kičmi da se zatekne u distorziji i dozvoljava tjelesnoj težini da se pravilno rasporedi. Kreveti se izrađuju po narudžbi i mogu biti različitih veličina, bez unapreijd određenih cijena.

11a

Oglasi