NAPRAVITE MALI KOKTEL BAR U SVOM DOMU – malo promijenite izgled prostorije!

Dajemo vam fantastične ideje kako da napravite zanimljiv koktel bar u svom domu. Možete ga postaviti u hodniku ili u kutu dnevne sobe.

Police za knjige kao bar

Stare police za knjige mogu veoma dobro da posluže kao bar – potrebno je samo malo bolje organizacije pića, to mogu i oni  bez previše kreativnosti. Jedan od načina na koji tako nešto možete učiniti je upravo predstavljne na ovoj fotografiji .

napravite koktel bar u svom domu

Bar od starog kredenca

Vrlo zanimljivo rešenje za mali kućni bar možete dobiti ukoliko  napravite kontrast između novog i starog . Tako smjestite  vintidž kredenac ili drugi komad namještaja uz moderan zid okrečen u neku jaču boju. Tako ćete sa veoma malo truda i praktično bez dodatnog ulaganja dobiti originalan kutak za omiljeno pića.

dizajnidom

Bar na prozoru

Ako ste među onim koji žive u starim zgradama sa debelim zidovima, odlično mjesto za sezonski bar može poslužiti široka ishabana prozorska daska. Ovakav bar je idealan za proljetne i letnje zabave.

dizajnidom3

Egzotični bar

U vaš dom unesite elemente dalekih zemalja i pogledajte prijedlog dizajnerke Ešli Vitaker koja je za bar izabrala pločice koje karakterišu  egzotični marokanski šarm.

dizajnidom2

Oglasi