U Elite 7 postepeno raste temperatura i svakim danom se pojavljuju nove i zadivljujuće scene u ovom rijalitiju.

Tokom presvlačenja u svlačionici, Teodora Radojičić je nehotice otkrila svoje gole grudi pred kamerama. Činilo se da Thea nije bila svjesna prisustva kamere dok se skidala bez ikakvih rezervi. Kamera je snimila lične slike njenih otkrivenih grudi i drugih privatnih područja, a nejasno je da li je to bio namjeran ili nenamjeran čin. U Šimanovcima je jučer došlo do žestokog spora između Uroša Stanića i Stefani Grujić. Uroš je isprovocirao Stefani, a ona je odlučila da uzvrati. Intervenisao je i Boža Džons, koji se uključio u napad na Uroša. Stephanie je izrazila svoju frustraciju rekavši:

“Dajem ti sve, a ti nastavi ovako.” Uroš mu je uzvratio: “Nemoj me gnjaviti, šivali su te tamo-vamo.” Stefani je upozorila Uroša: „Kada ti predam Slobicu, neće se dobro završiti za tebe. Nakon ovog događaja, u kućanstvu je nastala pandemonija. Stefani se u jednom trenutku sukobila s Urošem, pa je morala Bojana Pavlović da ih razdvoji.

U međuvremenu, veza Milene Kačavende i Sanjina Horvata privukla je pažnju na društvenim mrežama zbog učestalog izražavanja ljubavi jedno prema drugom. Upoznali su se tokom medicinskog pregleda, a potom su zajedno stavljeni u karantin. Dok je Sanjin u posvećenoj vezi, javno je izjavio da nema nameru da je napusti.

Nakon Mileninih postupaka prema njemu u rijalitiju, među gledaocima su se pojavile spekulacije koje su dovele do istrage njihove veze i naknadnog iznošenja mišljenja na onlajn platformama. Iako je ovaj nedavni incident izazvao kontroverzu na društvenim mrežama, ovo nije prvi put da je njihova veza podvrgnuta ispitivanju gledalaca. Kačavenda je juče, dok je zajedno sedeo na kauču u dnevnoj sobi, pao Mileni na grudi i zagrlio je, što je dovelo do toga da društvenim mrežama prokruže glasine da ga je navodna devojka napustila, što je rezultiralo njegovim novootkrivenim slobodnim statusom.

Oglasi