Ana Bekuta, napunila je nadavno 64 godine i proslavila svoj rođendan.

Njena prica o životu ovih dana jako je popularna. Pored uspješne karijere, koja je duža od 4 decenije, ona je u mladosti morala da napusti svoj sina Igore sa nepunih 17 godina. Ana je bila prinuđena da ostavi bebu od samo osam i po mjeseci za nezbrinutu djecu.

Ana je iskreno progovorila o svojoj muci i izjavila da ju je društvo osudilo zbog maloljetne trudnoće. “Nakon traumatičnog događaja, odlučili smo da Igora smjestimo u dom. Kao maloljetnik, dobla sam malo podrške od svoje porodice, sela ili zajednice. Tih dana srce mi je bilo slomljeno, a rana nikad neće zacijeliti.

Svakog vikenda putovala bih u zagrljaj Igora čiji me osmeh nikada nije izostavio prepoznati iz njegovog kreveta. Sjećanje na njegov puderasti miris i trag njegovih usana na mom vratu ostao bi u mojim čulima do sledeće subote. Bol je trajao mjesecima dok me glas srca i razum nije naterao da ptičicu donesem kući”, ispričala je pevačica. Ana je prestala da izlazi i posvetila se njegovanju deteta. Na kraju je Igor dočekan u porodici i ubrzo je postao miljenik. “Tek kada je moja porodična situacija bila riješena, a moji roditelji pristali da Igora požele dobrodošlicu u naš dom.

Prerano sam postala žena, jer briga od djetetu i domu, brzo je zamjenila izlaske. Iako iz veze u kojoj je dobila sina, nije rezurtirala brakom, radi njene sopstvene nezrelosti.

Ana je oduvijek znala da je muzika njen pravac i s obzirom da je napustila Srednju skolu, muzika je bio i jedini izlaz. Igor nikada nije gajio ljutnju prema majci zbog njenog odsustva i bio je svestan da ona mora da bude bez dece jedan deo njegovog života. Ta činjenica od njega nikada nije skrivana niti je na njega uticala. Bekuta je kasnije nadoknadila izgubljeno, a o tom periodu se i dan-danas priča. „Vjeruj mi, uvijek sam to vrijeme smatrao normalnim. Izjavio je da nikada nije gajio ogorčenost prema majci jer ga je morala smjestiti u dom. Tada je to bilo obavezno i ​​nije imala izbora. Igor, koji trenutno ima unuke po imenu Sonja i Branka, svojevremeno je ispričao svoje iskustvo medijima.

Pevačica je u novembru 2021. doživela veliku tragediju kada je preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić. Nešto više od godinu dana nakon što je izgubila životnog partnera, morala je da se suoči i sa gubitkom majke Milice. “Kada majka umre, čini se kao da se svijet zaustavio. Mala briga zbog kašnjenja i suptilni osjećaj da nešto nije u redu zbog promjene tona dok razgovara s njom telefonom. Sa svakim prolazom, Nestaje stil kuvanja, način na koji je postavljen sto, istorija porodice i izrazita univerzalna briga za dijete koje je sada postalo tuđa majka. Počivaj u vječnoj ljubavi moja voljena majko”, napisala je Ana Bekuta na svom profilu tada smrti njene majke.

Oglasi