Zoran Moka Slavnić nadaleko je poznat kao izuzetan košarkaš porijeklom iz bivše Jugoslavije. Osvojio je brojna priznanja i medalje dok je predstavljao reprezentaciju. Osim profesionalnih dostignuća, Mokin lični život bio je pod lupom kada je njegov sin Zvezdan učestvovao u rijalitiju. Tokom Zvezdanovog boravka u emisiji, Moka mu je ostao oslonac, nijednom se nije pokolebao u njegovom ohrabrenju.

 

Zvezdan je rođen iz prvog braka, koji se na kraju završio na gorak način. Ova nesrećna okolnost značajno je uticala na Zvezdana, koji je počeo da se druži sa kriminalnim grupama i nekontrolisano djeluje. U mladosti od dvadeset godina počinio je ubistvo koje je dovelo do dugotrajne zatvorske kazne od devet i po godina. Uprkos izlasku iz zatvora, Zvezdan je nastavio da pravi probleme i da se problematično ponaša. Zbog velikih dugova prihvatio je ponudu Željka Mitrovića da uđe na imanju u Šimanovcima i ubrzo postao istaknuta ličnost u Bijeloj kući. I pored toga što je sa Anom Čurčić bio u vezi 15 godina, počeo je da ima vezu sa mnogo mlađom Anđelom Đurišić. Kada je Anu produkcija uvela u rijaliti, on je postajao sve agresivniji prema njoj i podvrgavao je stalnom verbalnom zlostavljanju i uvredama.

 

Ana se hrabro oglasila i ispričala da je doživjela i fizičko i emocionalno zlostavljanje od strane Zvezdana. Uprkos tome što je ova osoba bila nadaleko poznata kao podla osoba, Moka je aktivno podržavao sopstvenog sina. Kada su Zvezdan i Anđela diskalifikovani iz rijalitija, uselili su se u Mokin stančić. Moka je odlučio da je vreme da ukine svoje naloge na društvenim mrežama. On je izrazio zahvalnost onima koji su ga podržavali u proteklih deset mjeseci, ali smatra da je vrijeme da se fokusira na svoje prave strasti i sa strane podrži svoj omiljeni fudbalski tim, Crvenu zvezdu.

 

Oglasi