MODERNA OAZA: Obiteljska vikendica u Fukušimi koja je oduševila internet!

Vikendica koju ćemo vam danas pokazati ima predivnu prirodu koja je okružuje. Planine i drveće koje se vidi kroz velike prozore ove vikendice daju veoma posebnu atmosferu za uživanje i odmaranje. Ako ikada poželite da odete izvan grada i da se opustite u prirodi, ovo je jednostavno vikendica za vas.

Spojem doma iz blajke, elegancije i luksuza, ova obiteljska vikendica je projekat dizajnerskog studija Life Style Koubou koji se nalazi u Japanu. Ovaj dom nosi naziv ”One Year Poject”. Kompletna vikendica izrađena je od samog drveta i to na istom tome mjestu. Pri završetku ove vikendice, okolo nje se posadilo malo drveća kako bi se osiguralo da vremenom izraste prava šuma oko kuće. Vikendica je iz dva dijela i spaja ih jedan viseći most koji daje baš dodatan prirodni elemenat u eksterijeru.

Projekat je završen nakon godinu dana, nakon sađenja malog drveća oko vikendice. Ovaj dom poseduje velike staklene zidove koji daju baš relaksirajući pogled ka vani. Osim pogleda pruža ogromne količine prirodne svjetlosti.