All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

BAJKOVITA OAZA U VOJVODINI: Ekskluzivne fotografije luksuzne vile PORODICE ĐOKOVIĆ na jezeru!

loading...

Porodica uspiješnog sportiste više od prije godinu dana počela je radove na velikoj kući koja se nalazi na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika a to se vidi na zadnjim fotografijama. Kako vidimo prema slikava useljenje u ovaj dom se bliži svaki dan.

Iako su u mogućnosti da naprave kuću gdje god žele na svijetu porodica Đoković odabrala je da će njihova nova rezidencija biti u Srbiji i to upravo kod jednog malog jezera koje se nalazi između Rume i Vrdnika gdje će da bude ova predivna građevina. Prve slike ove nove kuće pojavile su se prošle godine i to na facebooku i instagramu. Odmah se znalo da Đokovići sigurno nešto prave i da će izgledati zaista luksuzno poput neke vile na Azurnoj obali.

Novakov otac Srđan Đoković je bio incijator ove ideje i on tu gradi dom u kojoj će Novak moći da uživa sa svojom porodicom kada god to poželi. Također se i priča o tome da bi vikendica mogla da ima i propratne objekte,a nije ni isključeno da će jednog dana biti tu i restoran, bazen i još nešto slično.

Tags: , , , , , , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...