All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ZAVIRITE U NOVI STAN TENISKE LEGENDE NOVAKA ĐOKOVIĆA

loading...

ZAVIRITE U NOVI STAN TENISKE LEGENDE NOVAKA ĐOKOVIĆA – oni koji znaju za Novaka Đokovića, takođe dobro znaju da on teži ka savršenstvu, kako na terenu tako i van njega

Eighty Seven Park, upečatljiva građevina u južnom dijelu Majami Biča, biće smještena iznad dva predivna parka, sa neometanim pogledom na okean. Građevina je ekološki svjesna i napravljena je od stakla, tako da se odlično uklapa sa Novakovim životnim stilom,

Dnevni boravak
Kada govorimo o njegovoj odluci da kupi posjed u ovoj građevini, Đoković je jasno naglasio da želi da ima mir i tišinu u svom domu. Ovaj posjed, iako je blizu svih popularnih atrakcija Majamija, bezbjedno je ušuškan u svoj mirni kutak i svojim stanarima nudi bjeg od brzog tempa grada.

Balkon
Novakov dom u Monaku takođe ima prelijep pogled, ali se svakako ne može porediti sa panoramskim pogledom na okean koji će mu ponuditi njegov novi penthaus.

Spavaće sobe
Rezidencija koju je Novak kupio ima 3 spavaće sobe. Stan je sam po sebi prilično minimalistički dekorisan, ali ipak odiše sa toplinom i komforom koje su karakteristične za jedan porodični dom.

Trpezarija
Njegov trpezarijski prostor idealan je za održavanje zabava, formalnih večera ili pak porodičnih uspomena.

Kupatilo
Ukoliko ste se kojim slučajem pitali kako izgledaju kupatila u ovoj novoj građevini, na slici možete vidjeti da su i ona protkana aurom minimalizma kao i ostatak stana.

Tags: , , , ,

Related posts