All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ZA SVE ONE KOJI ŽELE PREFINJEN DIZAJN

loading...

ZA SVE ONE KOJI ŽELE PREFINJEN DIZAJN – Alivar je kompanija iz Firence, svetski poznata po prefinjenom i minimalističkom dizajnu

Elegancija, pažnja posvećena detaljima kao i upotreba visokokvalitetnih materijala, predstavljaju samo neke od karakteristika koje definišu Alivar kao jednu internacionalnu ikonu stila. Kompanija posjeduje solucije koje odgovaraju svim željama i daju iskonski kućni luksuz, u kome proizvodi pružaju sofisticiranost svakom enterijeru i svakome od njih pojedinačno preko veoma neobičnih detalja.

Upravo je ovo slučaj sa njihovom Céline foteljom i Sirio stolčićem za kafu, koji predstavljaju dio Home Project kolekcije i dizajnirani su od strane arhitekte Đuzepea Bavusa.

Céline je fotelja udobnog oblika rađena od drvata i tapacirana poliuretanskom gumom i vlaknima. Ovaj model namještaja predstavlja klasičnu formu, redizajniranu na savremen način. Elegancija je definisana sa detaljima, vidljivim šavovima koji notiraju visoki nivo kvaliteta izrade te pružaju ovom namještaju sofisticirani izgled. Komfor fotelje je osiguran njenim sjedištem kreiranim od poliuretanske pjene i vlakana, koje prati sloj memorijske pjene.

Tags: , , ,

Related posts