Folk pjevačica Ana Bekuta je na estradnoj sceni već nekoliko decenija , a još uvijek aktivno nastupa. Ana je već godinama član žirija najpoznatijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda , a u javnosti je jedna od glavnih tema bila njena veza sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je inače bio poznati političar, a nažalost preminuo je prošle godine.

 

Ana Bekuta je sa njim provela 9 godina, iako je on bio službeno u braku sa svojom suprugom Mašom, nakon što je Mrki preminuo pjevačica je bila slomljena od tuge a čak 9 mjeseci nije bila prisutna u javnosti osim što je se pojavljivala na snimanju emisija Zvezde Granda. Velika podrška u ovom najbolnijem periodu njenog života bili su njeni unuci koji su joj pomogli da se oporavi.

 

Ono što je malo poznato u javnosti jeste da je Ana prije Milutina bila u vezi sa Daliborem Minjim i malo je trebalo da dođe i do vjeridbe, njihova veza im je bila turbulentna i nakon godinu dana su prekinuli. Tada je Ana izjavila kako je njena strasna veza koju su svi pratili, prekinuta te je bilo divno dok je trajalo te joj je ta epizoda u životu bila počna i velika lekcija. Dodala je i da je Daliboru a i svima ostalima rekla da njihova veza nikada neće prerasti u zajednički život te je bivšem poželila sve najljepše i rekla da je ona kriva sto su prekinuli vezu. Ubrzo nakon što su prekinuli na jednom svom nastupu upoznala je Mrku koji je postao njena velika ljubav , te je snjim živjela sve do njegove smrti i to je bila njena najveća ljubav.

 

Oglasi