All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Stolice kao iz bajke – ovakve još niste vidjeli

loading...

Stolice kao iz bajke – čak i svakodnevni objekti, poput običnih stolica, uz malo mašte mogu da se pretvore u umjetnička remek-djela

Paunov rep
Po ugledu na dječiju igru oblikovanja papira makazama, stolica koja simboliše veličanstveni paunov rep, napravljena je od samo jednog parčeta plastike.

Životinjsko carstvo
Stolice oblikovane poput realističnih životinja pokrivaju sve moguće vrste, od sisara,  reptila, pa do insekata. Kolekcija predstavlja omaž životinjskom carstvu i poručuje da se u svakom živom biću krije ljepota.

Skrovište
Studio TILT osmislio je petougaonu strukturu u obliku čahure koja može da posluži i kao stolica te kao kabina za čitanje, u zavisnosti od potrebe.

Kvarc
Stolicu čine dva dijela – petougaoni i šestougaoni drveni okviri i jastučići oblikovani poput kvarcnog kamena koji se mogu izvaditi iz ležišta. Jastučići su presvučeni sa tkaninom u tri različite boje.

Rađanje cvijeta
Kolekcija ručno rađenih stolica “Bloom” inspirisana je sa magičnim i delikatnim procesom cvjetanja biljaka u prirodi. ‘Latice’ su napravljene od mikrofibera koji je prošiven sa stotinama šavova, tako da se dobije efekat otvaranja cvijeta. Sjedište se nalazi na rotirajućoj bazi napravljenoj od čelika.

Dama
Prefinjena stolica roze boje i jednostavnih linija izgleda kao prava dama sa stavom – čak su joj i prednje nogice elegantno prekrštene.

Tags: , , ,

Related posts