All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SMARTBLOCK – RADNA KUTIJA

loading...

SMARTBLOCK – RADNA KUTIJA – Smartblock je mobilan i modularan komad namještaja koji kombinira ergonomski komfor i savršenu akustiku kako bi kreirao impresivno iskustvo radnog prostora

Inovativna i minimalistička ekstetika Smartblock “ureda” čini je laganom za prilagodbu svakoj kompaniji i njezinim potrebama, dok istovremeno može postati i idealan prostor za razmišljanje i svakoga ko želi više privatnosti pri obavljanju posla.

Različiti brendovi kao i privatni klijenti podjednako koriste ovu kocku kao mjesto za održavanje prezentacija, sastanaka ili kreiranje individualnog te timskog – ukoliko postavke omogućuju mjesta za više osoba – radnog okruženja. Smartblock se može koristiti za video konferencije, telefoniranje, razgovor sa potencijalnim budućim radnicima ili jednostavno uživanje u pauzama.

Ova “kocka” zauzima samo 1,75 do 3 m2 podnog prostora, ovisno o modelu koji naručite a može biti postavljena u ćošku vašeg radnog postora ili stajati samostalno u samom centru prijemnog dijela ili hola ureda.

Budući da je ured Smartblock opremljen sa vrlo korisnim kotačima, može se stvarno postaviti gdje god to želite

Tags: , , ,

Related posts