All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LUKSUZNI STAN IZ LONDONA

loading...

LUKSUZNI STAN IZ LONDONA – raskošan stan, bogatih detalja, smješten je u Londonu i regiji Hani Gornej, dok istovremeno služi kao poligon obiteljskog biznisa

Životni prostor skromne kvadrature vodi vas u raznobojni svijet od samog ulaza i djeluje kao nešto između zimskog vrta te džungle iz fantazije.

Cjelokupni stil se zasniva na zidovima, drveću i grmovima koji na njima bujno oživljavaju, te različitim pticama vrijednim svakog priodnjačkog muzeja. Dekorater Tara Craig pomogla je Hani Gornej kao bi kreirala ovaj svijet jakih boja i detalja u kome namještaj, danas razvijan od strane vlasnikove obiteljske firme, teži ka tome da nestane u lepršavosti i raskoši zidnog dekora, sa kojim svaka soba dobiva osobnu atmosferu.

Dnevna soba prekrivena je sa svileno zelenim tapetama koje su inspirirane zimskim vrtovima i posjeduje namještaj koji se odlično slaže s ovim konceptom – sofa, veliki lusteri marokanskog stila i vrlo odvažne neoklasične stolice sa žutim i cvjetnim postavama. Krušni tepih i smaragdna plišna podna svjetiljka daju dodatnu dozu teksture i udobnosti.

Trpezarijski prostor prekriven je zelenim svilenim zidnim tapetama u dvije nijanse, ima veliko ogledalo u retro okviru i jednostavni komplet za jelo, obilježen umjetničkim komadima inspiriranim glečerima, dok stilski lusteri dodaju šarm njenom ambijentu.

Glavna spavaća soba ukrašena je pozadinom sa crtežima biljaka i ptica, koja pružaju metalni efekt. Krevet je postavljen sa zelenim samtom, a ogledalo u profinjenom retro okviru i pletena stolica vizualno umekšavaju prostoriju i čine je puno komfornijom. Baršunaste zavjese u boji jorgovana čine sobu dekadentnom i bujnom.

Kupaonica sadrži jednu istaknutu karakteristiku u obliku pozadina s obrascima riba koje plivaju, ali su one u njegovom prostoru specijalno tretirane kako bi bile otporne na vlagu.

Tags: , ,

Related posts