Zbog retkog pojavljivanja u javnosti, bilo koji javni događaj sa sestrom Cece Ražnatović izaziva značajnu medijsku pažnju.

Novinari su željni da od nje izvuku komentare na razne teme i snime što više fotografija. Lidija Ocokoljić takođe često plijeni pažnju svojim izgledom i modnim odabirom. Nakon što je prisustvovala sinoćnjem slavlju, njen izgled je ponovo postao fokus pažnje. Manifestacija koja je održana u jednom prestoničkom restoranu održana je u čast prvog rođendana Petra Mitića i ćerke Ivane Pavković i privukla je brojne poznate ličnosti.

Najveću pažnju privukla je Cecina sestra Ražnatović i najpoznatija muzička zvezda na Balkanu. Lidijini i Cecini suptilni i rafinirani stilovi ostavili su trajan utisak. Pevačica je za ovu priliku obukla crne pantalone i belu majicu sa šljokicama, dok je Lidija odabrala kombinaciju bronzanih tonova, uključujući dugu suknju i bluzu iste nijanse. Vitke siluete dama dodatno su naglasile visoke potpetice, koje nisu ostale nezapažene. Posebno je Lidijina nova frizura dobila značajne pohvale i pažnju, jer je odlučila da značajno produži kosu u odnosu na njenu prijašnju šišanje do ramena.

Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović, podlegla je rastućem trendu žena koje pribegavaju metodama da poboljšaju svoj fizički izgled. Međutim, mora se priznati da su Lidijini napori bili uspješni, što je dovelo do širokog divljenja i konsenzusa da sada izgleda bolje nego ikada prije. Ceca održava blizak odnos sa svojom sestrom Lidijom i njenom decom, koja su gostovala u emisiji “Ceca Show”. Tokom emisije publici su se predstavili Viktor, Helena, kao i blizanci Petar i Ilija.