Tokom gostovanja u televizijskoj emisiji “Šta sam ja tebi i ko sam sebi”, Boba Živojinović je otvoreno iznijeo tajne svog dugogodišnjeg braka sa Lepom Brenom, njegovom partnerkom već 36 godina. Od 1987. godine par održava skladnu vezu dok odgaja svoja dva sina, Stefana i Viktora. Kao poznati teniser, Boba je odgovorio na nekoliko pitanja o njihovoj vezi, uključujući ko ima autoritet u njihovom domaćinstvu i šta misli o tome da ga identifikuju isključivo kao “muž Lepe Brene”. Boba je iskreno ispričao složenost njihovog partnerstva i braka tokom emisije, izražavajući radost što je u anketi s ljubavlju dobio nadimak “Krompir” i što su ga nazivali Brenninim supružnikom.

 

Na šarmantan način, nonšalantno je ubacio riječ “samo” da bi naglasio svoj opušteni pristup naslovima. Nakon toga, nastavio je da otkriva informacije o njihovoj vezi, ali i daje savjete koje je dobio, a koje smatra ključem za uspješan brak.

 

“Kada je počela pandemija i uvedene jednostavne ‘zaključavanja’, našli smo se u stalnom društvu jedno drugog, od jutra do mraka, bez ikakvih prekida. Naš odnos je dobio potpuno novu dimenziju. Nedavno sam proveo petnaestak dana u Americi i primijetio sam da mi je bilo čudno biti bez nje, nešto što nikada prije nisam iskusio. Osjetio sam od nje brojne nove izazove, vjerujem da smo otkrili novi izazov. čvrstu snagu i sjaj u našem odnosu.Iako smo već bili svjesni njegove dubine, naša svijest je samo jačala i vjerujem da će izdržati. Poštovanje je ključni element u carstvu ljubavi.

 

Kao što je moja baka govorila, ako obje osobe nemilosrdno vuku svoje krajeve konce, šta će se dogoditi? Konec će neminovno puknuti. Međutim, ako jedna strana povuče, a druga odustane, veza će trajati. Ovaj princip se proteže i na sfere prijateljstva i rada. Postoje slučajevi kada se čovek mora žrtvovati da bi dobio. Ipak, da bi se ovo postiglo, mora se posjedovati nepokolebljivo vjerovanje u sebe. Sa radosnim izrazom lica, Boba je rekao: „Brena i ja smo u društvu od 1987. godine i nekako smo uspeli da zajedno prođemo kroz 36 godina.

Oglasi