Prije samo nekoliko dana, Anđelka Prpić, talentovana glumica poznata po ulozi Čarne Malbaš u hit seriji “Žene od dede”, postala je majka. Ona i njen suprug su odlučili je nazvati njihovu kćerku Čarna, što je znak kultnog lika koji ju je katapultirao do slave prije više od deset godina. Predstava je doživjela zadivljujući uspjeh, očaravši publiku i otvorivši put daljem Prpićevom uspjehu u glumi.

 

Nakon uspješnog rada u TV seriji “Andrija i Anđelka”, Anđelka se aktivno bavila novim projektima. Uprkos njenim predanim naporima u karijeri poslednjih godina, ona stavlja veći naglasak na svoj lični život. U ranim fazama svoje glumačke karijere otkrila je da je trudna i posvetila joj se nepodijeljenu pažnju pripremama za dolazak novog člana porodice. Njena kćerka Čarna stigla je u savršeno vrijeme i donijela neizmjernu radost roditeljima, koji se sada prilagođavaju svojim novootkrivenim obavezama. Iako je Anđelki i ovo drugo majčinstvo i iz prethodnog braka ima sina Jakšu, mnogi su mislili da će joj odgajanje bebe biti lako. Ona već ima neprospavane noći i mijenja pelene, pa ne zna ništa, ali da li zaista? Posljednju objavu objavila je na svom Instagram profilu, ostavljajući svojim pratiocima pitanja. Objavila je slike pamfleta sa porukama o svom majčinstvu, od kojih je jedna glasila:

 

“Majka se ne rađa, nego postaje – daj sebi vremena”. Ovaj gest glumice izazvao je iznenađenje jer nije jasno da li je te reči podrške uputila sebi ili drugim mamama koje trenutno prolaze kroz isto što i ona. Glumičina neočekivana akcija začudila je mnoge, jer nije bilo jasno da li su njene riječi ohrabrenja upućene njoj samoj ili drugim majkama koje se možda suočavaju sa sličnim izazovima. Međutim, uprkos neizvjesnosti, glumičina podrška majkama svuda bila je nadaleko cijenjena i služila je kao podsjetnik na snagu i otpornost koju majke posjeduju.

 

Oglasi