RETRO ENTERIJER STANA: Predivan savremeni stan u New Yorku!

Kao što i sami znate, New York je mjesto odakle potiče sva moda, svi svjetski hitovi što se tiče dosta stvari ali tako i arhitekture i uređenja enterijera i dizajna. Retro stil je zaista jedan od omiljenih stilova u Americi ali naročito u New Yorku. Svaki drugi stan u New Yorku ima neki oblik retro stila u svom domu jer je pola grada već dosta godina pod utjecajem tog stila od stambenih jedinica do kafića i restorana.

Danas vam donosimo jedan takav primjer uređenja sa retro stilom upravo u jednom manjem stanu koji se nalazi upravo u New Yorku!

U ovom stanu kao što smo rekli korišten je uglavnom retro stil što se tiče dekoracija ali i zanimljivim materijala pogotovo što se tiče sečija i namještaja. Enterijer ima bijelu pozadinu što ga čini dosta većim nego što zapravo jeste.

Namještaj varira u raznim bojama što ga čini žarišnim elementom svake prostorije. Također zanimljvii stolovi koji nisu svakidašnji daju osjećaj nostalgije i unikatnosti.

Ako ste ljubitelj reto stila, pročitajte još naslove:

  1. Rijetki retro komadi namještaja – http://dizajnidom.info/rijetki-retro-komadi-namjestaja/
  2. Kombinacija španskog i retro stila uređenja – http://dizajnidom.info/uredenje-stana-spanski-stil-uredenja-sa-retro-detaljima-dekoracijama/
  3. Stan u New Yorku uređen u retro detaljima – http://dizajnidom.info/njujorski-stil-pogledajte-uredenje-modernog-malog-stana-sa-retro-detaljima/
Oglasi